Ik ben geboren in Leut – Maasmechelen (BelgiĆ«) op 14 april 1972 waar ik opgegroeid ben in een gezin met vier broers. Rond mijn achttiende zijn we verhuisd naar Eindhoven en sinds mijn vierentwintigste woon ik met veel plezier samen met mijn vrouw Yvonne.

Sporten heeft altijd een groot deel van mijn leven bepaald. Als kind speelde ik in het lokale voetbalteam. Rond mijn twaalfde ontdekte ik waterskiƫn en heb dit tot mijn achttiende op competitief niveau beoefend. Door een knieblessure werd ik gedwongen hiermee te stoppen.
Hierna ben ik enkele jaren gaan snookeren waarbij ik, via mijn (snooker-)vrienden, in aanraking kwam met de golfsport.
In Ierland, in 1994, sprong de vonk voor het eerst over maar het duurde tot 2000 vooraleer de vonk in Portugal definitief vlam vatte. Sindsdien is golf meer dan een hobby…

In januari 2005 ben ik begonnen aan de opleiding tot Golfprofessional B en heb deze in december 2006 succesvol afgerond. Naast het lesgeven organiseer ik ook wedstrijden voor professionals, amateurs, jeugd en bedrijven.

Vanaf 2012 volg ik Pilates lessen bij Suus Wilms waardoor mijn lichaam sterker en flexibeler wordt. Ook ben ik fanatiek gaan hardlopen: 10 km tot halve marathon.