06 53 21 91 81 davey@vanmulkengolf.com

Ik ben geboren in Leut – Maasmechelen (België) op 14 april 1972 waar ik opgegroeid ben in een gezin met vier broers. Rond mijn achttiende zijn we verhuisd naar Eindhoven en sinds mijn vierentwintigste woon ik met veel plezier samen met mijn vrouw Yvonne.

Sporten heeft altijd een groot deel van mijn leven bepaald. Als kind speelde ik in het lokale voetbalteam. Rond mijn twaalfde ontdekte ik waterskiën en heb dit tot mijn achttiende op competitief niveau beoefend. Door een knieblessure werd ik gedwongen hiermee te stoppen.
Hierna ben ik enkele jaren gaan snookeren waarbij ik, via mijn (snooker-)vrienden, in aanraking kwam met de golfsport.
In Ierland, in 1994, sprong de vonk voor het eerst over maar het duurde tot 2000 vooraleer de vonk in Portugal definitief vlam vatte. Sindsdien is golf meer dan een hobby…

In januari 2005 ben ik begonnen aan de opleiding tot Golfprofessional en heb deze in december 2006 succesvol afgerond, waarna ik tevens de 2 jarige vervolgopleiding heb voltooid.

Naast het lesgeven speel ik graag met Hickory golfclubs en organiseer jaar hiervoor een toernooi. Tevens ben ik één van de medeoprichters van “The Dutch Hickory Society”.

Vanaf 2012 volg ik Pilates lessen bij Suus Wilms waardoor mijn lichaam sterker en flexibeler wordt. Sinds enkele jaren ben ook op de racefiets en mountainbike actief om mijn conditie op peil te houden.